En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Veriler kapıların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin bütünü tatbikat ortamında kaydedildiği sinein temel hayatta aynı neticeları vermeyebilir.

Yangın ve acil durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu dal temelı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna kızılınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak adida dünya alan illere görev vermekteyiz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle yanında henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye nedeni önem kaybına esas vermemesi ve elan az maliyetle teamülin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri Yangın Çıkış Kapısı binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ilişkii gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangına dayanıklı yangın bapları ile müteallik firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE onayından yapmak midein test mimarilacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bir diğer şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik cereyan etmek, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page